Оваа страница била преведена со Google преведувач. Ако ова е вашиот мајчин јазик - Ве молиме одвојте време за да се поправи неточни податоци: Предложете подобар превод

Logo

support@furnituresoft-software.com
support@mebelsoft.com


Преглед на програми за дизајн на мебел

На нашиот сајт се корисни алатки за производители на мебел кои ги дизајнираат мебел користење на AutoCAD. Програма за поедноставување и забрзување на дизајн на мебел во AutoCAD. Можете да го комбинирате со алатки на AutoCAD и нашите програми во било која фаза на проектирање. Сметаме дека сите дрво панел во цртежот треба да бидат цврсти елементи (повеќето производители на мебел кои користат цврсти примитивците). Така, ако програмата создава детали - тоа е цврста состојба. Ако програмата анализира елементи - што претпоставува дека солидна. Ве молиме ум основните мебел, како plug-in за AutoCAD: Details, Auto-Furniture, Mini-Furniture.

Оваа бројка покажува детално цртежот, создадена со програмата за дизајн на мебел Детали за

Details Програмата овозможува на развиените тродимензионален модел мебел во AutoCAD автоматски ќе се креира цртежи на делови од дрво од кој е овој мебел. Програмата, исто така укажува на димензии на деловите и на работ завршува.

Auto-Furniture Програмата е наменета за работа со базата на податоци на параметарските модели на мебел за AutoCAD. Можете да одберете модел, а потоа во собата на нејзината големина и потоа вметнете добиеното модел во AutoCAD.

Mini-Furniture Програмата е дизајнирана за да се извлече од димензиите на рамниот мебел од дрво делови од AutoCAD. Програмата создава листа на елементи и да го извезува во разни формати.

Погледни демо филм на програмите за дизајн на мебел.

MiniFurniture се користи заедно со AutoCAD (верзија 2000i и повисока). За програмата, мора прво да дизајн во AutoCAD три димензионален модел на производот (мебел).

Резултатот од програмата е:
1.Листа на мебел од дрво рамни делови се дизајнирани со нивната големина.
2.Цртеж на производот во кој дел броеви се подредени, раб, и ако е потребно листа на делови од мебел дизајниран.
3.Податоците за бројот на рамно материјали и рабовите потребни за производство на мебел.

Оваа бројка покажува цртежот на производи изработени со програмата за дизајн на мебел - MiniFurniture

Mini-Furniture Програмата дава можност за извоз на добиената листа на предмети во таков мебел сечење програми како сечење 2, Сечење 3 (кои се распространети меѓу производителите на мебел), 2Д-Место фирма Elecran, сечење Кузнецова, Astra-сечење, како и целиот познат Microsoft Excel. Од Excel, можете да го пренос на податоци на било која програма за сечење и да ги извршат сите понатамошна обработка.

Погледни подетален опис на програмата

Нашите програми се распоредени на "се обиде, пред да ја купите." Односно може да го симнете и тест демо верзии на нашиот софтвер на Вашето производство. Демо верзии има некои ограничувања не се важни за разбирање на софтвер карактеристики. Демо верзија на мини-Мебел има само едно ограничување: тоа е работа не повеќе од 12 компоненти што ја сочинуваат дизајниран мебел.

преземи демо верзии на програмите

links    links new Ukraine, Dniepropetrovsk,
Kroshky, 15
49000

Оваа страница била преведена со Google преведувач. Ако ова е вашиот мајчин јазик - Ве молиме одвојте време за да се поправи неточни податоци: Предложете подобар превод