Оваа страница била преведена со Google преведувач. Ако ова е вашиот мајчин јазик - Ве молиме одвојте време за да се поправи неточни податоци: Предложете подобар превод

Logo

ICQ status ICQ: 336834503
support@furnituresoft-software.com
support@mebelsoft.com


Програма "Auto-Furniture"

AutoFurniture програмата е дизајниран за работа со базата на податоци на параметарските модели на мебел за AutoCAD верзија 2000i или повисока. Програма во голема мера го поедноставува и забрзува дизајн на мебел.

Вие избирате кои се најблиску до моделот проектиран мебел, во собата на нејзината големина. Сите промени се веднаш прикажани во прегледот. По кликнување на "Вметни". Програмата внесува производот што сте ја избрале во AutoCAD во место и од големината која ја одредивте.За поголема удобност, оваа програма нуди можност за преглед на различните видови (горе, долу, десно).Во прилог на менување на големината, тука е и дополнителни параметри: видовите на фасади, видовите на фиоки, видовите на столбовите во табелите, за бројот на кутии, полици и врати. Исто така, оваа програма нуди дополнителни опции за овие типови на производи, како кујни, плакар.

Сликата ја покажува главната програма за дизајн на мебел - AutoFurniture

Сите делови се креирани од страна на производот - солидна. Односно Понатаму можете да ги менувате производ по ваш избор. Со таков производ може да работи на програмата за проектирање на мебел MiniFurniture и Детали.

Ако вообичаено дизајнирање мебел користење на AutoCAD, размислувам за тоа, колку време ќе заштедите од користењето на оваа програма? И колку пари е вашето време вреди? Сега се споредат со трошоците на програмата!

Базата на податоци редовно се ажурира со нови модели, се додаваат нови поставувања и функции. Се надеваме дека тоа ќе се случи со вашето учество. Ако сакате да му предложите да го додадете во базата на податоци за некои вашиот производ, ве молиме пратете архивиран dwg датотека со производот од страна на користејќи ја оваа форма:

e-mail:(внесете ја вашата e-mail, ако сакате да добиете одговор)
File (max 400kb):

AutoMebel демо верзија содржи следните ограничувања:
1.Вие не може да ја промените должината и широчината на производот
2.Вие не може да промени на дебелината на particleboard (деталите се вметнуваат во AutoCAD со случаен дебелина)

Еден Пробната верзија на програмата за дизајн на мебел AutoFurniture достапни за бесплатно симнување тука.

Оваа страница била преведена со Google преведувач. Ако ова е вашиот мајчин јазик - Ве молиме одвојте време за да се поправи неточни податоци: Предложете подобар превод