Оваа страница била преведена со Google преведувач. Ако ова е вашиот мајчин јазик - Ве молиме одвојте време за да се поправи неточни податоци: Предложете подобар превод

Logo

ICQ status ICQ: 336834503
support@furnituresoft-software.com
support@mebelsoft.com


Програма "Details"

Детали за програмата им овозможува на претходна вграден во AutoCAD модели на мебел како ова:

Сликата ја покажува модел на мебел, која може да се користи од програмата за дизајн на мебел Детали.

Земете цртежи на делови од овој формулар:

Сликата ја покажува цртежи на делови формирана со програмата за дизајн на мебел Детали.

"Детали" е работен заедно со AutoCAD (верзија 2000i и повисока). Значи можете да ги менувате димензии на деловите и да организира нови (потребни за вашите специфични производство) со користење на алатки на AutoCAD (на пример димензиите на лакови). Сите димензии се во слој, кој е поставен во AutoCAD како што актуелното. Затоа, кога е потребно, можете да направите за големината на еден слој.

Програмата "Детали" е компатибилен со програмата MiniFurniture. Односно Ако користите MiniFurniture делови беа изброени и избрани покриеност завршува, ќе биде прикажан на цртежот. (На рабовите се означува со една линија по контура на детали.)


Детали за програмата ги има следните прилагодувања:

Сликата ја покажува прозорец за програмата Детали.

Така, можете да наведете опции за филтерот, да привлече број на делови, висината на детали и рабовите, во согласност со програмата MiniFurniture.Демо верзијата ги има следните ограничувања: таа работи само со првиот достапен 12-елементи.

Демо верзија е достапен за бесплатно превземање тука

Оваа страница била преведена со Google преведувач. Ако ова е вашиот мајчин јазик - Ве молиме одвојте време за да се поправи неточни податоци: Предложете подобар превод