Kjo faqe është përkthyer me përkthyes Google. Nëse kjo është gjuha juaj amtare - ju lutem merrni kohë për të korrigjuar pasaktësitë: Sugjerojnë një përkthim më të mirë

Logo

support@furnituresoft-software.com
support@mebelsoft.com


Rishikimi i programeve për hartimin e mobiljeve

Në faqen tonë janë mjete të dobishme për prodhuesit e mobiljeve që mobilje të projektimit duke përdorur AutoCAD. Program për të lehtësuar dhe përshpejtuar dizajn të mobiljeve në AutoCAD. Ju mund të kombinohen mjetet e AutoCAD dhe programet tona në çdo fazë të Projektimi. Ne supozojmë se të gjitha panel druri në vizatim duhet të jenë elemente të ngurta (prodhuesit më të mobilje duke përdorur primitives të ngurta). Kështu, në qoftë se programi krijon hollësi - kjo është shtet solid. Nëse programi analizon elementet - ato supozohet që të ngurta. Ju lutem mendje mobilje themelore të tilla plug-ins për AutoCAD: Details, Auto-Furniture, Mini-Furniture.

Kjo shifër tregon vizatim detaje, e krijuar me programin për dizajn Details mobilje

Details Programi lejon për mobilje zhvilluar modelin tri-dimensionale në AutoCAD automatikisht do të krijojë vizatime të pjesëve të drurit nga e cila ky mobilje është. Programi gjithashtu tregon përmasat e pjesëve dhe buzë përfundon.

Auto-Furniture Programi është dizajnuar për të punuar me një bazë të dhënash të modeleve parametrike të mobiljeve për AutoCAD. Ju mund të zgjidhni një model, atëherë të vendosur madhësinë e saj dhe pastaj futni modelin që rezultojnë në AutoCAD.

Mini-Furniture Programi është dizajnuar për nxjerrjen e përmasave të pjesëve të sheshtë mobilje druri nga AutoCAD. Programi krijon një listë të sendeve dhe mund të eksportojnë atë në formate të ndryshme.

Shiko një film demo e programeve për hartimin e mobiljeve.

MiniFurniture përdoret së bashku me AutoCAD (version 2000i dhe të larta). Për programin, ju duhet së pari të projektimit në AutoCAD tre dimensional model të produktit (mobilje).

Rezultati i këtij programi është:
1.Lista e pjesëve të sheshtë mobiljeve të drurit duke u projektuar me madhësinë e tyre.
2.Vizatim i produktit në të cilin numra pjesë janë rregulluar, buzë, dhe nëse është e nevojshme një listë e pjesëve të mobiljeve projektuar.
3.Informacion për numrin e lëndëve të sheshtë dhe skajet e nevojshme për prodhimin e mobiljeve.

Kjo shifër tregon terheqjen e produkte të krijuar me programin për dizajn mobilje - MiniFurniture

Mini-Furniture Programi ofron një mundësi për të eksportuar në listën që rezulton e artikujve në mobilje të tilla prerja programe si Prerje 2, Cutting 3 (të cilat janë të përhapura ndër prodhuesit e mobiljeve), 2D-Vendi firmë Elecran, prerja Kuznetsova, Astra-prerja, si dhe të gjithë Excel e njohur Microsoft. Nga Excel, ju mund të transferimit të të dhënave për çdo program për prerjen dhe për të kryer ndonjë përpunim të mëtejshëm.

Shiko një përshkrim më të detajuar të programit të

Programet tona janë të shpërndarë në një "provoni para se të blini." Dmth ju mund të shkarkoni dhe provë versionet demo të programeve tona të prodhimit tuaj. Versionet demo të ketë disa kufizime janë të parëndësishme për të kuptuar tiparet software. version Demo e Mini-Mobilje ka vetëm një kufizim: ajo është duke punuar jo më shumë se 12 komponentëve që përbëjnë mobilje projektuar.

shkarko versionet demo të programeve

links    links new Ukraine, Dniepropetrovsk,
Kroshky, 15
49000

Kjo faqe është përkthyer me përkthyes Google. Nëse kjo është gjuha juaj amtare - ju lutem merrni kohë për të korrigjuar pasaktësitë: Sugjerojnë një përkthim më të mirë